Van links naar rechts: Veerle, Alexandra, Jeroen, Kaveh, Mariette en Jo.

Begin juli opende in de gemeente Edegem Deeldepot 2650, de bibliotheek van spullen en gereedschappen voor de zuidrand van Antwerpen. Steeds meer mensen vinden ondertussen hun weg, maar er is nog meer heuglijk nieuws! Varo, specialist in doe-het-zelf materiaal, wordt partner van Deeldepot 2650!

“In Deeldepot 2650 kan je kwaliteitsvolle toestellen en materialen lenen in plaats van ze te moeten aankopen. Een goede boormachine is bijvoorbeeld duur in aankoop terwijl je deze maar heel af en toe nodig hebt. We zijn dan ook zeer verheugd dat groothandel Varo, specialist in kwaliteitsvol doe-het-zelf-materiaal, Deeldepot 2650 maar liefst acht Powerplus toestellen aanbiedt om te delen in het depot”, zegt Robby Sallaets, voorzitter van Deeldepot 2650.

“Varo heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de distributie van doe-het-zelf materiaal”, vertelt Marketing Manager Alexandra De Keyser. “Toen de mensen van Deeldepot 2650 hun initiatief kwamen toelichten met de vraag om hieraan mee te werken, moesten we niet lang twijfelen. Duurzaam materiaalbeheer vinden we uiteraard ontzettend belangrijk. We zetten daar binnen ons bedrijf ook sterk op in. Deeldepot 2650 biedt ons bovendien de kans om een bredere groep van mensen kennis te laten maken met de gereedschappen van Powerplus.”

Concreet schenkt Varo een verticuteerder, boorhamer, haagschaar, grastrimmer, bladblazer/-zuiger, tuinfrees, telescopische haagschaar en een bosmaaier.

“Toestellen voor grondig tuinonderhoud zijn echt ideale gereedschappen voor in het Deeldepot,” besluit Robby. “Het zijn typische toestellen die je maar een paar keer per jaar nodig hebt en verder meestal gewoon in de weg liggen in de berging of tuinhuis. We merkten de afgelopen maanden dan ook vooral hier veel vraag naar.”

Een reactie achterlaten