Hoe werkt het

Deeldepot 2650 werkt zoals elke bibliotheek. Alleen vind je bij ons geen boeken, maar spullen en gereedschappen. Je hoeft geen inwoner te zijn van Edegem om materialen bij ons te ontlenen. Iedereen (vanaf 18 jaar) is bij ons welkom!


Materiaal ontlenen
Enkel leden kunnen materialen ontlenen. Je registreren als lid kan hier. Je kan op twee manieren lid worden van Deeldepot 2650:

  1. Als individu: je betaalt 40 EUR per jaar (of 20 EUR per half jaar).
  2. Als organisatie: je betaalt 100 EUR per jaar (of 50 EUR per half jaar).

Wie via domiciliëring betaalt krijgt 10% korting. Leden ontlenen alle materialen gratis met uitzondering van de parkeerverbodsborden en de kinderfietsen.


Materiaal doneren
We zijn altijd op zoek naar gereedschappen en spullen om te delen. Op de volgende link kan je een overzicht vinden van onze wenslijst: www.deeldepot2650.be/wenslijst.

Je kan materialen op twee manieren doneren:

  1. Ofwel schenk je het item aan Deeldepot 2650.
  2. Ofwel geef je het item in bruikleen en blijf je eigenaar. We stellen dan een overeenkomst op en bepalen samen de modaliteiten.

In ruil voor een mooie donatie wordt een gratis lidmaatschap aangeboden.


Inschrijven
Om gebruik te kunnen maken van Deeldepot 2650 moet je het formulier invullen op volgende link: www.deeldepot2650.be/word-lid.


Catalogus
Onze catalogus vind je op volgende link: www.deeldepot2650/inventaris. Je vindt er een overzicht van alle materialen en je kan er materialen reserveren.